ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Βρήκε δικηγόρο η Ρούλα Πισπιρίγκου – Δείτε ποιος είναι

Πάτρα: Βρήκε δικηγόρο η Ρούλα Πισπιρίγκου – Δείτε ποιος είναι

Μετά από δύο παραιτήσεις ποινικολόγων… η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας βρήκε δικηγόρο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια όρισε δικηγόρο στην 33χρονη, μετά τις διαδοχικές παραιτήσεις δύο ποινικολόγων.

Ο νέος συνήγορος είναι ο Κωνσταντίνος Ζάρδας, ο οποίος πήρε διαβιβαστικό και θα πάει στη ΓΑΔΑ για να επισκεφθεί την κατηγορούμενη.

Υπενθυμίζεται ότι ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, είχε αναλάβει νομικός σύμβουλος της 33χρονης, ωστόσο μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις δεν ανέλαβε την υπεράσπισή της, λέγοντας: «Δεν παραιτήθηκα από καμία υπεράσπιση, δεν είχα αναλάβει καμία υπεράσπιση. Είχα εντολή από τους γονείς να συμμετέχω στην έρευνα για τους θανάτους των παιδιών, είχα έρθει σε επαφή με ειδικούς».

Εν συνεχεία, ο ποινικολόγος Νίκος Ιωάννου ανέλαβε την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς όπως είπε σε τηλεοπτική εκπομπή, η οικογένεια της 33χρονης μητέρας από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του ζήτησε να αναλάβει την υπόθεση.

Ωστόσο σε ανακοίνωσή του λίγο μετά την συνάντηση που είχε μαζί της γνωστοποίησε ότι δεν θα αναλάβει την υπόθεση.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top