Συνολικά 485 περιστατικά και ένας θάνατος στα κατεχόμενα το Σάββατο λόγω Covid 19

Συνολικά 485 περιστατικά και ένας θάνατος στα κατεχόμενα το Σάββατο λόγω Covid 19

Συνολικά 485 νέα θετικά περιστατικά καταγράφηκαν το Σάββατο από 19.756 τεστ στα κατεχόμενα, ενώ σημειώθηκε κι ένας θάνατος λόγω Covid-19.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι από τα νέα περιστατικά τα 238 εντοπίστηκαν στην Λευκωσία, τα 101 στην Κερύνεια, 81 στην Αμμόχωστο, 19 στην Μόρφου, 25 στο Τρίκωμο και 21 στην περιοχή της Λεύκας.

Ο συνολικός αριθμός θυμάτων της πανδημίας στα κατεχόμενα έφτασε τα 222.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE