Συνολικά 485 περιστατικά και ένας θάνατος στα κατεχόμενα το Σάββατο λόγω Covid 19

Συνολικά 485 περιστατικά και ένας θάνατος στα κατεχόμενα το Σάββατο λόγω Covid 19

Συνολικά 485 νέα θετικά περιστατικά καταγράφηκαν το Σάββατο από 19.756 τεστ στα κατεχόμενα, ενώ σημειώθηκε κι ένας θάνατος λόγω Covid-19.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι από τα νέα περιστατικά τα 238 εντοπίστηκαν στην Λευκωσία, τα 101 στην Κερύνεια, 81 στην Αμμόχωστο, 19 στην Μόρφου, 25 στο Τρίκωμο και 21 στην περιοχή της Λεύκας.

Ο συνολικός αριθμός θυμάτων της πανδημίας στα κατεχόμενα έφτασε τα 222.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.