ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Από την Πάφο βρέθηκε στη Λευκωσία - Πληροφορία από πολίτη «επανένωσε» 14χρονο ελλείπον με την μητέρα του

Από την Πάφο βρέθηκε στη Λευκωσία - Πληροφορία από πολίτη «επανένωσε» 14χρονο ελλείπον με την μητέρα του

Εντοπίστηκε από μέλη της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία που λήφθηκε από πολίτη, ανήλικος 14 ετών, ο οποίος είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο, αφού απουσίαζε από την κατοικία του στην επαρχία Πάφου, από την Παρασκευή, 25 Μαρτίου, 2022.

Τα στοιχεία και φωτογραφία του 14χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 27 Μαρτίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Γύρω στις 4.00 σήμερα το απόγευμα, γυναίκα είδε τον 14χρονο να κινείται σε περιοχή στο Στρόβολο και αναγνώρισε ότι επρόκειτο για τον ανήλικο ελλείποντα, αφού είχε δει τη φωτογραφία του σε δημοσίευμα της σχετικής Αστυνομικής Ανακοίνωσης. Άμεσα επικοινώνησε με φιλανθρωπικό Οργανισμό, λειτουργοί του οποίου ενημέρωσαν το ΤΑΕ Πάφου, με τα μέλη του ΤΑΕ να ενημερώνουν στη συνέχεια την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας.

Μέλη του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης, έσπευσαν στην περιοχή, όπου γύρω στις 4.30 το απόγευμα, εντόπισαν τον 14χρονο, που όπως διαπιστώθηκε είναι καλά στην υγεία του.

Ο νεαρός έχει παραληφθεί από τη μητέρα του, ενώ μέλη του ΤΑΕ Πάφου, έχουν επικοινωνήσει και ευχαριστήσει την πολίτη που βοήθησε στον εντοπισμό του.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στον εντοπισμό του ανηλίκου. Μετά και τον εντοπισμό του, δεν χρίζει η περαιτέρω δημοσίευση των στοιχείων και της φωτογραφίας του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top