ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Υπ. Υγείας: Στο τραπέζι για άλλη μια φορά η αφαίρεση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους

Υπ. Υγείας: Στο τραπέζι για άλλη μια φορά η αφαίρεση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους

Για τις επερχώμενες χαλαρώσεις μίλησε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, και τις εισηγήσεις που αναμένεται να τεθούν ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου της προσεχούς Πέμπτης 7/4.

Ο Υπ. Υγείας απαντώντας σε ερωτήσεις με το πέρας της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ασθενών Ήπατος «Προμηθέας» στη Λεμεσό, ανέφερε πως «εδώ και αρκετό καιρό συζητιέται το θέμα να αφαιρεθεί η μάσκα από τους εξωτερικούς χώρους, το συζητήσαμε αρκετές φορές, θα συζητηθεί και αυτή την φορά, όπως επίσης και η μείωση των test».

Για τα δυο αυτά ζητήματα θα αναμένει τις εισηγήσεις των μελών της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής την Τετάρτη 6/4, και αναλόγως θα διαφανεί αν θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες προτάσεις στο Υπουργικό.

Πάντως, σημείωσε πως κατά το πρόσφατο παρελθόν «είπαμε να δώσουμε χαλαρώσεις και τελικά δεν δώσαμε γιατί άλλαξαν τα δεδομένα τις τελευταίες 2-3 μέρες».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top