Υπ. Υγείας: Στο τραπέζι για άλλη μια φορά η αφαίρεση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους

Υπ. Υγείας: Στο τραπέζι για άλλη μια φορά η αφαίρεση της μάσκας στους εξωτερικούς χώρους

Για τις επερχώμενες χαλαρώσεις μίλησε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, και τις εισηγήσεις που αναμένεται να τεθούν ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου της προσεχούς Πέμπτης 7/4.

Ο Υπ. Υγείας απαντώντας σε ερωτήσεις με το πέρας της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ασθενών Ήπατος «Προμηθέας» στη Λεμεσό, ανέφερε πως «εδώ και αρκετό καιρό συζητιέται το θέμα να αφαιρεθεί η μάσκα από τους εξωτερικούς χώρους, το συζητήσαμε αρκετές φορές, θα συζητηθεί και αυτή την φορά, όπως επίσης και η μείωση των test».

Για τα δυο αυτά ζητήματα θα αναμένει τις εισηγήσεις των μελών της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής την Τετάρτη 6/4, και αναλόγως θα διαφανεί αν θα προχωρήσει σε συγκεκριμένες προτάσεις στο Υπουργικό.

Πάντως, σημείωσε πως κατά το πρόσφατο παρελθόν «είπαμε να δώσουμε χαλαρώσεις και τελικά δεν δώσαμε γιατί άλλαξαν τα δεδομένα τις τελευταίες 2-3 μέρες».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE