Τα έκανε «Γης Μαδιάμ» Λεμεσιανός που έκλεισε σουίτα στην Πάφο – Ζημιές χιλιάδων ευρώ

Τα έκανε «Γης Μαδιάμ» Λεμεσιανός που έκλεισε σουίτα στην Πάφο – Ζημιές χιλιάδων ευρώ

Υπό κράτηση τέθηκε 37χρονος από την Λεμεσό για την πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε ξενοδοχειακό κατάλυμα της Πάφου όπου διέμενε .

Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, συνελήφθη 37χρονος Ελληνοκύπριος από την Λεμεσό για την πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε σουίτα ξενοδοχείου που διέμενε από τις 23.3.22.

Όπως κατήγγειλε η διευθύντρια του ξενοδοχείου οι ζημιές φέρεται να προκλήθηκαν στην επίπλωση, στους τοίχους στις ηλεκτρικές συσκευές και αλλού αξίας 20.000 ευρώ περίπου. 

Ο 37χρονος ανακρινόμενος παραδέχτηκε την διάπραξη του αδικήματος αλλά αμφισβητεί το ύψος των ζημιών που προκάλεσε. 

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον του Δικαστηρίου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.