ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έργα σε Λευκωσία και Λεμεσό που θα επηρεάσουν το οδικό δίκτυο κατά το Σαββατοκύριακο

Έργα σε Λευκωσία και Λεμεσό που θα επηρεάσουν το οδικό δίκτυο κατά το Σαββατοκύριακο

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι από το Σάββατο 09 Απριλίου 2022 η ώρα 07:00 το πρωί μέχρι η ώρα 17:00 το απόγευμα της Κυριακής 10 Απριλίου 2022, στο πλαίσιο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας Φάση Α1, ο Ανατολικός Παρακαμπτήριος Τσερίου από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή του με τη Λεωφόρο Τσερίου παρά το εργοστάσιο παραγωγής σκυροδέματος GGS μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή του με την οδό Τεύκρου Ανθία θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση.
 

Το Τμήμα διευκρινίζει ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση από και προς τον Αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, θα διοχετεύεται διαμέσου της Λεωφόρου Τσερίου, της κοινότητας Τσερίου και της οδού Τεύκρου Ανθία και αντίστροφα.
 
Ανακοίνωσε επίσης ότι, την Κυριακή 10/4/2022 μέχρι την Πέμπτη 14/4/2022 από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επομένης, θα εκτελούνται εργασίες οριζόντιας σήμανσης στη Λεωφόρο Τροόδους από τη συμβολή της με την οδό Κωνσταντινουπόλεως μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ιωσήφ Χ”Ιωσήφ.
 
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε τμήματα μήκους 1000 μέτρων περίπου κάθε φορά και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.
 
Περαιτέρω ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων το Σάββατο 09/04/2022 μεταξύ των ωρών 06:00 – 11:00, θα εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης βλάβης σε αγωγό ανακυκλωμένου νερού στο τμήμα του Παρακαμπτήριου Λεμεσού, από τον κυκλικό κόμβο Γερμασόγειας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Λινόπετρας.
 
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του Παρακαμπτήριου με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε μήκος 200 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.
 
Περαιτέρω την Κυριακή 10/04/2022 μεταξύ των ωρών 07:00 – 11:00,θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης καπακιών φρεατίων στο τμήμα του Παρακαμπτήριου Λεμεσού, από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Μέσα Γειτονιάς.
 
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του Παρακαμπτήριου με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία σε μήκος 200 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top