Θετικός τον κορωνοϊό ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος, θα εργάζεται με καθεστώς τηλεργασίας

Θετικός τον κορωνοϊό ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος, θα εργάζεται με καθεστώς τηλεργασίας

Θετικός στον κορωνοϊό ενημερώνει ότι έχει διαγνωστεί ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου, σημειώνοντας ότι θα εργάζεται σε καθεστώς τηλεργασίας ωσότου αρνητικοποιηθεί και ότι εκ των πραγμάτων όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού του για τις επόμενες δέκα ημέρες θα πρέπει να ακυρωθούν.

«Σας ενημερώνω ότι διαγνώστηκα, μόλις προηγουμένως, θετικός στην Covid-19. Έχω αυτοπεριοριστεί. Συνεχίζω να εργάζομαι και θα συνεχίσω να το πράττω, βρισκόμενος σε καθεστώς τηλεργασίας, μέχρι να διαγνωστώ αρνητικός και να επιστρέψω ξανά στο Γραφείο με φυσική παρουσία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Ιωάννου.

Προσθέτει ότι «για πληρέστερη ενημέρωση όσων είχαν επαφές μαζί μου, καταγράφω το γεγονός ότι η τελευταία φορά που διαγνώστηκα αρνητικός, ήταν την περασμένη Πέμπτη, περί ώρας 13.15. Ο έλεγχος έγινε από βιοχημικό εργαστήριο, ενώ το βράδυ της Παρασκευής διαγνωστικός αυτοέλεγχος, κατά της 22.15, εμφάνισε και πάλι αρνητικό αποτέλεσμα».

Ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος πληροφορεί επίσης ότι «εκ των πραγμάτων, όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού μου για τις επόμενες δέκα ημέρες, θα πρέπει να ακυρωθούν». Μεταγενέστερα, αναφέρει, «προφανώς, θα γίνει ο κατάλληλος επαναπρογραμματισμός τους».

Ενημερώνει ότι από την προσεχή Δευτέρα, θα ληφθούν όλα τα μέτρα απολύμανσης του Γραφείου του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσεως, όπως προνοείται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η δραματική παρέμβαση Τραμπ τη νύχτα που «σώθηκε» η εκεχειρία: «Γύρνα πίσω τα αεροπλάνα» είπε στον Νετανιάχου - «Τους ρίξατε όλο σας το οπλοστάσιο»

Η δραματική παρέμβαση Τραμπ τη νύχτα που «σώθηκε» η εκεχειρία: «Γύρνα πίσω τα αεροπλάνα» είπε στον Νετανιάχου - «Τους ρίξατε όλο σας το οπλοστάσιο»

Τον δραματικό διάλογο ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου έφερε απόψε στη δημοσιότητα μία από τις πιο αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές του Ισραήλ, το Channel 13.

BEST OF TOTHEMAONLINE