ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είναι θέμα ημερών να αποδειχθεί ότι πρόκειται για τρεις δολοφονίες»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Είναι θέμα ημερών να αποδειχθεί ότι πρόκειται για τρεις δολοφονίες»

"Οι αρχές πρέπει πλέον να διερευνήσουν αν έχει χρησιμοποιηθεί ο ίδιος μηχανισμός, γιατί είναι πολύ πιθανό να μην έχει χρησιμοποιηθεί ο ίδιος."

Για την υπόθεση στην Πάτρα κι όσα βαραίνουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε σε συνέντευξή του στο ΟΚ! και στη Σόνια Καζόνι ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Έχει ξεκινήσει έρευνα και για τα άλλα δυο παιδιά της οικογένειας. Πιστεύετε ότι θα έχουμε νέες εξελίξεις;

Υπάρχει σχεδόν βεβαιότητα πως και οι δύο πρώτες περιπτώσεις αποδίδονται σε εγκληματική ενέργεια. Δεν θέλω να προτρέχω ως προς τις αιτίες θανάτου γιατί σέβομαι τους συναδέλφους μου που χειρίζονται την υπόθεση, αλλά από τη στιγμή που ξεκλείδωσε η υπόθεση της Τζωρτζίνας και έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά και γενετικά αίτια στα δύο πρώτα παιδιά είναι θέμα ημερών να αποδειχθεί πως πρόκειται για τρεις δολοφονίες.

Οι αρχές πρέπει πλέον να διερευνήσουν αν έχει χρησιμοποιηθεί ο ίδιος μηχανισμός, γιατί είναι πολύ πιθανό να μην έχει χρησιμοποιηθεί ο ίδιος. Και είναι πιθανό οι άνθρωποι που συμμετείχαν σε όλο αυτό να διευρυνθούν.


Σε τηλεοπτική σας εμφάνιση είπατε πως στην περίπτωση της Ίριδας, του 6 μηνών βρέφους, υπάρχουν πιο πολλά στοιχεία πως επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια. Σε ποια στοιχεία αναφέρεστε;

Αναφέρομαι στο πανάκι που είχε κηλίδες αίματος, στα τραύματα στο στόμα, τις αλλοιώσεις ως επί ανοξυγοναιμίας στον εγκέφαλο, στο έντονο πνευμονικό οίδημα. Όταν ένα πανάκι έχει σταγόνες με αίμα, το πρώτο που αναζητά ο ιατροδικαστής είναι από πού προήλθε η αιμορραγία. Στο σώμα του βρέφους δεν υπήρχε κάποια αιμορραγία παρά μόνο στο στόμα, γιατί είχε βρεθεί λύση του βλενογόνου, ένα σχίσιμο του βλενογόνου, δηλαδή. Και αυτό είναι μια πάρα πολύ σοβαρή ένδειξη.

Πηγή: zappit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top