Αγρια δολοφονία στην Τήνο: Αντρας σκότωσε εν ψυχρώ τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας

Αγρια δολοφονία στην Τήνο: Αντρας σκότωσε εν ψυχρώ τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας

Το έγκλημα έγινε σήμερα λίγο μετά τις 12 - Ο δράστης συνελήφθη. Άγριο φονικό στην Τήνο. Συνταξιούχος έστησε καρτέρι και εκτέλεσε εν ψυχρω τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας. Ο δράστης συνελήφθη ενω στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος, ο οποίος ήταν αγιογράφος και πατέρας δύο παιδιων.

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.

Ο αγιογράφος επέστρεφε από την εκκλησία με τη σύζυγό του, όταν ο δράστης που πιθανότατα είχε στήσει καρτέρι, τον «μπλόκαρε» στο όχημα τη στιγμή που πάρκαρε έξω από το σπίτι του και πριν προλάβει να βγει, κόλλησε την καραμπίνα, πάτησε τη σκανδάλη και τον σκότωσε.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Ο οδικός χάρτης για «μία Ευρώπη», η κρίση στη Μ. Ανατολή και η ενεργειακή απεξάρτηση - Όλα όσα έγιναν

Άτυπη Σύνοδος: Ο οδικός χάρτης για «μία Ευρώπη», η κρίση στη Μ. Ανατολή και η ενεργειακή απεξάρτηση - Όλα όσα έγιναν

Μία ιστορική στιγμή για την Κύπρο ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 24 Απριλίου με την Άτυπη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε ένα γεμάτο διήμερο σε Αγία Νάπα και Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE