Αγρια δολοφονία στην Τήνο: Αντρας σκότωσε εν ψυχρώ τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας

Αγρια δολοφονία στην Τήνο: Αντρας σκότωσε εν ψυχρώ τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας

Το έγκλημα έγινε σήμερα λίγο μετά τις 12 - Ο δράστης συνελήφθη. Άγριο φονικό στην Τήνο. Συνταξιούχος έστησε καρτέρι και εκτέλεσε εν ψυχρω τον διευθυντή της Σχολής Αγιογραφίας του Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας. Ο δράστης συνελήφθη ενω στο Τμήμα του νησιού δίνει κατάθεση η σύζυγος του θύματος, ο οποίος ήταν αγιογράφος και πατέρας δύο παιδιων.

Το άγριο έγκλημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.

Ο αγιογράφος επέστρεφε από την εκκλησία με τη σύζυγό του, όταν ο δράστης που πιθανότατα είχε στήσει καρτέρι, τον «μπλόκαρε» στο όχημα τη στιγμή που πάρκαρε έξω από το σπίτι του και πριν προλάβει να βγει, κόλλησε την καραμπίνα, πάτησε τη σκανδάλη και τον σκότωσε.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο του εγκλήματος:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE