ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καμώματα θα μας κάνει ο καιρός μέχρι το Σαββατοκύριακο για να καταλήξει στα ίδια πάλι

Καμώματα θα μας κάνει ο καιρός μέχρι το Σαββατοκύριακο για να καταλήξει στα ίδια πάλι

Δεν θα καλοκαιριάσει ποτέ ή τουλάχιστον δεν αναμένεται να νιώσουμε καλοκαίρι όπως τα περασμένα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας, ασθενής εποχική χαμηλή πίεση καλύπτει την περιοχή.

Ως εκ τούτου ο καιρός απόψε θα είναι κυρίως αίθριος, όμως στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα ανατολικά θα καταστούν τοπικά μεταβλητοί, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά, λίγο ταραγμένη στα νότια, αλλά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, στα δυτικά και βόρεια, θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στο εσωτερικό και στα ανατολικά μεταβλητοί, ασθενείς και τοπικά ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα καταστούν μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, στα προσήνεμα παράλια. Τοπικά στα νότια, σταδιακά, θα πνέουν μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά και το απόγευμα στα νότια, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 28 στα δυτικά, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, σε υπήνεμες περιοχές, δυνατό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά, λίγο ταραγμένη στα νότια, αλλά στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά ή και σε περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή και το Σάββατο όμως, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά ή και σε περιοχές του εσωτερικού. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

Πολλά κιλά ναρκωτικά και γεμάτο πιστόλι βρήκαν σε οικία - Χειροπέδες σε 34χρονο - Δείτε φωτογραφίες

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Σύλληψη 29χρονου ενάμιση χρόνο μετά - Συνεχίζει να καταζητείται 30χρονος

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ -  «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Το μήνυμα της Ολγκίν σε ΠτΔ και Τατάρ - «Εύχομαι να δουν την υποστήριξη που έχουν και να προχωρήσουν μπροστά»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top