Ανθρώπινο χέρι πίσω από την φωτιά σε εργαστήρι αρτοποιίας στη Λεμεσό - Οι νεότερες πληροφορίες

Ανθρώπινο χέρι πίσω από την φωτιά σε εργαστήρι αρτοποιίας στη Λεμεσό - Οι νεότερες πληροφορίες

Ανθρώπινο χέρι κρύβεται πίσω από την φωτιά σε εργαστήρι αρτοποιίας στη Λεμεσό, που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης 13 Απριλίου στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά οφείλεται σε κακόβουλη ενέργεια καθώς εντοπίστηκαν σε περισσότερο από ένα σημείο εστίες φωτιάς αλλά και ίχνη εύφλεκτης ύλης.

Υπενθυμίζουμε ότι η φωτιά ξέσπασε γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα σε εργαστήρι αρτοποιίας που βρίσκεται στην περιοχή των Πολεμιδιών.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που κατέσβησαν την φωτιά, ενώ μέλη της Αστυνομίας πήγαν στην σκηνή για τις απαραίτητες έρευνες, ενώ να σημειωθεί ότι η φωτιά προκάλεσε μεγάλες ζημιές στο εργαστήρι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

«Δεν είμαι πολιτικός, δεν παραιτούμαι» - Έδωσε απαντήσεις μετά την απόφαση του ΕΔΑΔ ο Σάββας Αγγελίδης – Επανακαταχωρείται η υπόθεση

Στον απόηχο της καταδίκης της Κυπριακής Δημοκρατίας από το ΕΔΑΔ για την αποτυχία της διερεύνησης υπόθεσης βιασμού 28χρονης, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Σάββας Αγγελίδης παραχώρησε Διάσκεψη Τύπου, δίνοντας τη δική του απάντηση στις έντονες επικρίσεις και στα αιτήματα για παραίτησή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE