Κορωνοϊός - Κατεχόμενα: Ένα νέος θάνατος και 211 νέα κρούσματα

Κορωνοϊός - Κατεχόμενα: Ένα νέος θάνατος και 211 νέα κρούσματα

Το βράδυ της Πέμπτης 14/4 στα κατεχόμενα ανακοινώθηκαν 1 νέος θάνατος και 211 νέα κρούσματα εξαιτίας της συνεχιζόμενης πανδημίας του Covid-19. 

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στα κατεχόμενα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 9230 τεστ. 

Ο συνολικός αριθμός θανάτων στα κατεχόμενα από την αρχή της πανδημίας αυξήθηκε στους 232. 

Στο νοσοκομείο πανδημίας νοσηλεύονται 33 ασθενείς του κορονοϊού. Τέσσερις ασθενείς νοσηλεύονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE