Νύχτα τρόμου για υπάλληλο περιπτέρου: Άγνωστος προτάσσοντας μαχαίρι άρπαξε τα χρήματα και "έγινε καπνός"

Νύχτα τρόμου για υπάλληλο περιπτέρου: Άγνωστος προτάσσοντας μαχαίρι άρπαξε τα χρήματα και "έγινε καπνός"

Ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 04:10 τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Απριλίου, σε περίπτερο στην Λεμεσό, στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας που έφερε κουκούλα, εισήλθε εντός του περιπτέρου και προτάσσοντας μαχαίρι και μιλώντας στην κυπριακή διάλεκτο ζήτησε τις εισπράξεις από το υπάλληλο του περιπτέρου.

Αφού άρπαξε περίπου σαράντα ευρώ, τράπηκε σε φυγή. Μέλη της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για τις απαραίτητες έρευνες. 

Αξιολογούνται εικόνες από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του υποστατικού.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE