Νύχτα τρόμου για υπάλληλο περιπτέρου: Άγνωστος προτάσσοντας μαχαίρι άρπαξε τα χρήματα και "έγινε καπνός"

Νύχτα τρόμου για υπάλληλο περιπτέρου: Άγνωστος προτάσσοντας μαχαίρι άρπαξε τα χρήματα και "έγινε καπνός"

Ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 04:10 τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Απριλίου, σε περίπτερο στην Λεμεσό, στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας που έφερε κουκούλα, εισήλθε εντός του περιπτέρου και προτάσσοντας μαχαίρι και μιλώντας στην κυπριακή διάλεκτο ζήτησε τις εισπράξεις από το υπάλληλο του περιπτέρου.

Αφού άρπαξε περίπου σαράντα ευρώ, τράπηκε σε φυγή. Μέλη της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο για τις απαραίτητες έρευνες. 

Αξιολογούνται εικόνες από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης του υποστατικού.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες αύριο ο ΠτΔ - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, του τελευταίου που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE