Ελληνοκύπρια απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός της στα κατεχόμενα - Δείτε φωτογραφία από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο

Ελληνοκύπρια απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός της στα κατεχόμενα - Δείτε φωτογραφία από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη Ελληνοκύπρια την Τετάρτη (20/4) κοντά στις 15:00 σε κεντρικό δρόμο της κατεχόμενης Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την «Yeniduzen», o «Υπεύθυνος Τύπου» της «αστυνομίας» είπε ότι η Ελληνοκύπρια οδηγός κατευθυνόταν προς την Κώμα του Γιαλού, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες απώλεσε τον έλεγχο του οχήματός της με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί.

Επιπρόσθετα η γυναίκα τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο «κρατικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου»

Δείτε φωτογραφία από το όχημά της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE