Στα 170 την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Στα 170 την Τρίτη τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Στα 170 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα τα οποία προέκυψαν από συνολικά 7110 εργαστηριακές εξετάσεις το τελευταίο 24ωρο.

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα οι 72 μολύνσεις εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, οι 36 στην Κερύνεια, οι 35 στην Αμμόχωστο, οι 20 στο Τρίκωμο, οι 6 στη Μόρφου και η μία στη Λεύκα.

Με τα δεδομένα και της Τρίτης ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στα κατεχόμενα ανέρχονται από την αρχή της πανδημίας σε 93242 και οι θάνατοι παραμένουν στους 235.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θετικός ο Μερτς σε πρόταση ΠτΔ για συμβολή Γερμανίας σε προσπάθεια στο Κυπριακό κατά την Προεδρία ΕΕ

Θετικός ο Μερτς σε πρόταση ΠτΔ για συμβολή Γερμανίας σε προσπάθεια στο Κυπριακό κατά την Προεδρία ΕΕ

Θετική ήταν η ανταπόκριση του Γερμανού Καγκελαρίου Φρίντριχ Μερτς σε συγκεκριμένη πρόταση που υπέβαλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για συμβολή της Γερμανίας σε μια προσπάθεια που θα αφορά το Κυπριακό κατά την Κυπριακή Προεδρία ΕΕ.