Αγγελία Κύπριας μανούλας που λυγίζει: Ψάχνει νονό να βαφτίσει τον 5μηνών γιο της - Κατακλυσμός μηνυμάτων

Αγγελία Κύπριας μανούλας που λυγίζει: Ψάχνει νονό να βαφτίσει τον 5μηνών γιο της - Κατακλυσμός μηνυμάτων

Εχούμε δει διάφορες αγγελίες κατα καιρούς. Ωστόσο αυτη η αγγελία-ανάρτηση μας προσέλκυσε το ενδιαφέρον.

Μια διαφορετική αγγελία, με μια μητέρα να ζητά νονό-νονά για το 5μηνών γιό της. Είναι απο τις εξαιρετικά σπάνιες αναρτήσεις που θα βρει κανείς στα social media.

Και όμως η ανθρωπιά των Κύπριων αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά. Καθώς κατακλυσμός μηνυμάτων και σχολίων ενδιαφέροντος, γέμισαν το κάτω μέρος της ανάρτησης της μανούλας.

Δείτε την:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE