ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξέσπασε σε κλάματα ο ξάδελφος των κοριτσιών που παραδέχθηκε ότι τις κακοποιούσε σεξουαλικά

Ξέσπασε σε κλάματα ο ξάδελφος των κοριτσιών που παραδέχθηκε ότι τις κακοποιούσε σεξουαλικά

Μετά την παραδοχή ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις ξαδέλφες του, ο 36χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε χθες ενώπιον επαρχιακού δικαστηρίου μαζί με τον πατέρα, τον αδελφό και την μητέρα τους, δεν άντεξε στην πίεση και ξέσπασε σε κλάματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tοthemaonline.com, ο 36χρονος νιώθοντας των κλοιό των Αρχών και της κοινωνίας να σφίγγει γύρω του, λύγισε ψυχολογικά, γνωρίζοντας πως μετά τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, η ζωή του και ιδιαίτερα ο γάμος του δεν θα είναι ποτέ ποια τα ίδια.

Ο ύποπτος, είχε παραδεχθεί ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τις ανήλικες ξαδέλφες του, στην τρυφερή ηλικία των 9 και 12 ετών, χωρίς όμως να «καρφώνει», τον πατέρα, τον αδελφό και την μητέρα του.

Υπενθυμίζουμε ότι «εγκέφαλος» του όλου εγκλήματος, φέρεται να ήταν ο πατέρας του, σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων, ενώ τις αρρωστημένες συνήθειες τους γνώριζε και η σύζυγος του.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες με τη λήψη καταθέσεων από το περιβάλλον των θυτών, μετά το διάταγμα 8ημερες κράτησης που εξέδωσε χθες το δικαστήριο εις βάρος των υπόπτων.

Δεν μιλάει το πέμπτο πρόσωπο

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι πέραν των τριών κοριτσιών και ενός αγοριού που έδωσαν κατάθεση στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι υπήρξαν θύματα χρόνιας σεξουαλικής κακοποίησης, από το θείο και τα δύο ξαδέλφια τους, υπάρχει ένα ακόμη συγγενικό πρόσωπο, που δεν διαμένει στην Κύπρο, το οποίο αρνείται να επιβεβαιώσει την ιστορία.

Συγκεκριμένα, η ίδια αν και αναφέρεται στις καταθέσεις των υπολοίπων προσώπων, ως ένα ακόμη από τα θύματα του νοσηρού εγκλήματος, απορρίπτει ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς και δηλώνει ότι δεν έχει τίποτα να καταθέσει στις Αρχές. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top