Έβδομο συνεχόμενο τζακποτ στο Τζόκερ! Αυτοί είναι οι 6 τυχεροί αριθμοί

Έβδομο συνεχόμενο τζακποτ στο Τζόκερ!  Αυτοί είναι οι 6 τυχεροί αριθμοί

Το αδιαχώρητο αναμένεται να επικρατήσει και πάλι στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ από πολίτες που θέλουν να κερδίσουν μερίδιο από τα περίπου 4.000.000. ευρώ που θα μοιράσει το Τζόκερ την ερχόμενη Κυριακή.

Είναι το έβδομο συνεχόμενο τζακ ποτ που σημειώνεται με αποτέλεσμα η επόμενη κλήρωση να μοιράζει τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι 19, 22, 23, 32, 41 και Τζόκερ ο αριθμός 16.

Δείτε στην φωτογραφία τα διανεμόμενα κέρδη όπως εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βασικός στόχος της Κυβέρνησης η αύξηση των συντάξεων, είμαστε έτοιμοι για τα θέματα που έθεσαν οι συντεχνίες»

ΠτΔ: «Βασικός στόχος της Κυβέρνησης η αύξηση των συντάξεων, είμαστε έτοιμοι για τα θέματα που έθεσαν οι συντεχνίες»

Στη σημασία της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι βασικός στόχος της Κυβέρνησης είναι η αύξηση των συντάξεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE