Έβδομο συνεχόμενο τζακποτ στο Τζόκερ! Αυτοί είναι οι 6 τυχεροί αριθμοί

Έβδομο συνεχόμενο τζακποτ στο Τζόκερ!  Αυτοί είναι οι 6 τυχεροί αριθμοί

Το αδιαχώρητο αναμένεται να επικρατήσει και πάλι στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ από πολίτες που θέλουν να κερδίσουν μερίδιο από τα περίπου 4.000.000. ευρώ που θα μοιράσει το Τζόκερ την ερχόμενη Κυριακή.

Είναι το έβδομο συνεχόμενο τζακ ποτ που σημειώνεται με αποτέλεσμα η επόμενη κλήρωση να μοιράζει τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι 19, 22, 23, 32, 41 και Τζόκερ ο αριθμός 16.

Δείτε στην φωτογραφία τα διανεμόμενα κέρδη όπως εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE