Έβδομο συνεχόμενο τζακποτ στο Τζόκερ! Αυτοί είναι οι 6 τυχεροί αριθμοί

Έβδομο συνεχόμενο τζακποτ στο Τζόκερ!  Αυτοί είναι οι 6 τυχεροί αριθμοί

Το αδιαχώρητο αναμένεται να επικρατήσει και πάλι στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ από πολίτες που θέλουν να κερδίσουν μερίδιο από τα περίπου 4.000.000. ευρώ που θα μοιράσει το Τζόκερ την ερχόμενη Κυριακή.

Είναι το έβδομο συνεχόμενο τζακ ποτ που σημειώνεται με αποτέλεσμα η επόμενη κλήρωση να μοιράζει τουλάχιστον 4 εκατ. ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι 19, 22, 23, 32, 41 και Τζόκερ ο αριθμός 16.

Δείτε στην φωτογραφία τα διανεμόμενα κέρδη όπως εμφανίζονται στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE