LIFESTYLE

Δεν βλέπει την ώρα να φύγει από την Κύπρο η όμορφη ηθοποιός! Καλά τόσο ερωτευμένη είναι;

Δεν βλέπει την ώρα να φύγει από την Κύπρο η όμορφη ηθοποιός! Καλά τόσο ερωτευμένη είναι;

Η απόσταση σκοτώνει τον έρωτα ή μήπως όχι; Αυτό δεν θα το μάθει ποτέ η πρωταγωνίστρια του «Ρουά Ματ» αφού είπε να μην το ρισκάρει και έτσι με την πρώτη ευκαιρία μπαίνει στο αεροπλάνο, το οποίο δήλωσε ότι φοβάται κιόλας να δει και να περάσει στιγμές με το άλλο της μισό

Η Πατρίτσια Μιλλίκ Περιστέρη μπορεί σαν Ρουμπίνη στη σειρά «Ρουα ματ» να μην είναι τυχερή στην προσωπική της ζωή στην πραγματικότητα όμως είναι τυχερή και πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της. Αν και από τους πρώτους μήνες κιόλας είχαν να αντιμετωπίσουν την απόσταση, αφού ο Γιώργος Παπακώστας μένει στην Αθήνα, ενώ η ηθοποιός πηγαινοέρχεται στην Κύπρο, αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα στη σχέση τους.

Όταν γνώρισα τον Γιώργο δεν πίστευα ότι θα κάνω σχέση γιατί πήγαινα στην Κύπρο» είχε δηλώσει παλαιοτέρα η όμορφη ηθοποιός που το τελευταίο διάστημα έχει κάνει την απόσταση Λάρνακα-Αθήνα, να μοιάζει ως μια απλή βόλτα, αφού δεν χάνει ευκαιρία να εγκαταλείπει το νησί μας, απ’ όπου ζει μόνιμα τον τελευταίο ένα χρόνο, ώστε να περνά χρόνο με τον αγαπημένο της.

Όταν πάει στην Ελλάδα αφιερώνει όλο της τον χρόνο στα αγαπημένα της πρόσωπα. «Ο χρόνος που περνώ με τον σύντροφό μου, κι αυτό διότι ζούμε πολλές μέρες χωριστά, οπότε, όταν έρχομαι στην Ελλάδα, κάθε στιγμή για μένα μ' εκείνον είναι πολύτιμη και σημαντική», εξήγησε στο Hello

Πατρίτσια Μιλλίκ-Περιστέρη: «Κάθε στιγμή με το σύντροφό μου είναι σημαντική»

«Μου λείπει να έχω τη βάση μου, το σπίτι μου. Να νοιώθω αυτό το οικείο. Στην Κύπρο το σπίτι που μένω είναι προσωρινό και όσο να ' ναι δεν μπορείς να το νοιώσεις σαν δικό σου. Ωραία είναι η Κύπρος για διακοπές, αλλά η ζωή μου είναι στην Ελλάδα ήταν τα λόγια της Ρουμπίνης που σκέφτεται να αφήσει το νησί μας οριστικά για χάρη του έρωτα τους και να νοικιάσουν μια δική τους «φωλιά» σε κάποια περιοχή της Αθήνας.

Περιστέρη-Παπακώστας: Ο έρωτάς τους καλά κρατεί!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top