Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ο δύτης - Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του  

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ο δύτης - Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του   

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο τουρίστας, ο οποίος ενώ βρισκόταν σε κατάδυση στο ναυάγιο Ζηνοβία, αναδύθηκε στην επιφάνεια πιθανόν λόγω αδιαθεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι 60χρονος βούτηξε στη περιοχή που βρίσκεται το Ναυάγιο Ζηνοβία στη Λάρνακα, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται βγήκε από τα 30 μέτρα σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ο άνδρας, ηλικίας 60 ετών, βρίσκεται σε διακοπές στη Κύπρο και ήταν σε κατάδυση με τη σύζυγο, δύο φίλους του και έναν εκπαιδευτή στο ναυάγιο Ζηνοβία.

Δύτες βοήθησαν τον άντρα να βγει από το νερό, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν λιμενική και ασθενοφόρο.

Με φουσκωτό μεταφέρθηκε στην ακτή και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως σοβαρή.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE