Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ο δύτης - Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του  

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ο δύτης - Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του   

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο τουρίστας, ο οποίος ενώ βρισκόταν σε κατάδυση στο ναυάγιο Ζηνοβία, αναδύθηκε στην επιφάνεια πιθανόν λόγω αδιαθεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι 60χρονος βούτηξε στη περιοχή που βρίσκεται το Ναυάγιο Ζηνοβία στη Λάρνακα, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται βγήκε από τα 30 μέτρα σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ο άνδρας, ηλικίας 60 ετών, βρίσκεται σε διακοπές στη Κύπρο και ήταν σε κατάδυση με τη σύζυγο, δύο φίλους του και έναν εκπαιδευτή στο ναυάγιο Ζηνοβία.

Δύτες βοήθησαν τον άντρα να βγει από το νερό, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν λιμενική και ασθενοφόρο.

Με φουσκωτό μεταφέρθηκε στην ακτή και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως σοβαρή.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE