Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ο δύτης - Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του  

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ο δύτης - Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του   

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο τουρίστας, ο οποίος ενώ βρισκόταν σε κατάδυση στο ναυάγιο Ζηνοβία, αναδύθηκε στην επιφάνεια πιθανόν λόγω αδιαθεσίας.

Υπενθυμίζεται ότι 60χρονος βούτηξε στη περιοχή που βρίσκεται το Ναυάγιο Ζηνοβία στη Λάρνακα, και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται βγήκε από τα 30 μέτρα σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Ο άνδρας, ηλικίας 60 ετών, βρίσκεται σε διακοπές στη Κύπρο και ήταν σε κατάδυση με τη σύζυγο, δύο φίλους του και έναν εκπαιδευτή στο ναυάγιο Ζηνοβία.

Δύτες βοήθησαν τον άντρα να βγει από το νερό, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ειδοποίησαν λιμενική και ασθενοφόρο.

Με φουσκωτό μεταφέρθηκε στην ακτή και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται ως σοβαρή.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Στήνεται η σκακιέρα για την Προεδρία της βουλής- Οι υπόγειες συνεργασίες και η πόλωση, λίγο πριν απο την κάλπη

Λίγες μόλις ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές και το πολιτικό σύστημα εκπέμπει την εικόνα ενός μηχανισμού που έχει χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE