Υπό κράτηση 35χρονος για υπόθεση κλοπιμαίων και ναρκωτικών στη Λεμεσό

Υπό κράτηση 35χρονος για υπόθεση κλοπιμαίων και ναρκωτικών στη Λεμεσό

Διάταγμα εξαήμερης κράτησης εξέδωσε το Σάββατο το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 35χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών και περιουσίας που εκτιμάται ότι είναι κλοπιμαία.

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν την Παρασκευή, στην κατοικία του υπόπτου, αριθμό αντικειμένων, όπως ηλεκτρονικούς υπολογιστές, είδη υγιεινής και οικοδομικά υλικά, γεννήτριες, μουσικά όργανα, ρολόγια και άλλα.

Εντόπισαν επίσης ποσότητα μεταμφεταμίνης, βάρους εφτά γραμμαρίων, ποσότητα κάνναβης, βάρους 1,2 γραμμαρίων, δύο πυρσούς και ένα καπνογόνο.

Ανακρινόμενος, ο 35χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το πώς η περιουσία περιήλθε στην κατοχή του και συνελήφθη για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής ναρκωτικών και κατοχής εκρηκτικών υλών.

Το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο διέταξε την 6ήμερη προσωποκράτηση του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE