ΔΙΕΘΝΗ

Οι Ρώσοι σφυροκοπούν με πυραύλους ακριβείας την Οδησσό - Ανακοίνωσαν την καταστροφή αμερικανικών και ευρωπαϊκών όπλων στο Χάρκοβο

Οι Ρώσοι σφυροκοπούν με πυραύλους ακριβείας την Οδησσό - Ανακοίνωσαν την καταστροφή αμερικανικών και ευρωπαϊκών όπλων στο Χάρκοβο

Αναφορές στο διαδίκτυο ότι χτυπήθηκε εργοστάσιο που κατασκευάζονταν drones - Το ρωσικό υπουργείο άμυνας ανακοίνωσε ότι πύραυλοι Iskander έπληξαν αμερικανικό και ευρωπαϊκό οπλισμό κοντά στο Χάρκοβο όπου είναι σε εξέλιξη μεγάλη ουκρανική αντεπίθεση.

Πύραυλοι έπεσαν και στο Μικολάγιφ
Σφοδρές πυραυλικές επιθέσεις εξαπέλυσαν σήμερα οι Ρώσοι στην Ουκρανία σε μια προσπάθεια να καταστρέψουν τις υποδομές των Ουκρανών αλλά και τη στρατιωτική βοήθεια που τους στέλνουν οι Ευρωπαίοι και Αμερικανοί. Έξι πύραυλοι έπληξαν την Οδησσό σήμερα, ανακοίνωσε η εκπρόσωπος της στρατιωτικής διοίκησης της νότιας Ουκρανίας, μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με τη Νατάλια Χούμενιουκ, έξι πύραυλοι έπληξαν ένα εργοστάσιο επίπλων σε κατοικημένη περιοχή, ενώ άλλοι δύο έπεσαν σε έναν ήδη κατεστραμμένο διάδρομο προσγείωσης αεροπλάνων. Πρόσθεσε ότι οι πληροφορίες για θύματα είναι στο στάδιο της επιβεβαίωσης.

Το τελευταίο 24ωρο οι Ρώσοι πέτυχαν περιορισμένης έκτασης εδαφικά κέρδη γύρω από το Σεβεροντονέτσκ, μια από τις κυριότερες πόλεις του Ντονμπάς που παραμένει στα χέρια των Ουκρανών.

Αντιθέτως, στο Χάρκοβο, η ουκρανική αντεπίθεση φαίνεται ότι αποδίδει, με την κατάληψη πολλών ρωσικών θέσεων στα βόρεια και τα ανατολικά της πόλης.

Εξάλλου, το ουκρανικό πολεμικό ναυτικό διαβεβαίωσε ότι κατέστρεψε κοντά στο Φιδονήσι ένα ρωσικό αποβατικό, χρησιμοποιώντας ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος Bayraktar TB2, τουρκικής κατασκευής. Η Μόσχα δεν έχει επιβεβαίωσει ακόμη αυτήν την πληροφορία.

Πηγη: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top