ΔΙΕΘΝΗ

Θρίλερ στον Καναδά: Το πτώμα ενός μικρού κοριτσιού βρέθηκε σε σκουπιδοτενεκέ

Θρίλερ στον Καναδά: Το πτώμα ενός μικρού κοριτσιού βρέθηκε σε σκουπιδοτενεκέ

Το πτώμα ενός μαύρου κοριτσιού βρέθηκε σε σκουπιδοτενεκέ στο Τορόντο, τυλιγμένο με κουβέρτες σε πλαστική σακούλα. Οι καναδικές Αρχές να προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το παιδί, ενώ παραμένουν άγνωστα τα αίτια του θανάτου του.


Η αστυνομία στον Καναδά προσπαθεί να ταυτοποιήσει μια νεαρή μαύρη κοπέλα της οποίας το νεκρό σώμα βρέθηκε σε σκουπιδοτενεκέ του Τορόντο, μια ζοφερή ανακάλυψη που συγκλόνισε την πόλη και έμπειρους ερευνητές που ερευνούν την υπόθεση.

Η αστυνομική υπηρεσία του Τορόντο ανακοίνωσε την Πέμπτη (05/05) ότι το πτώμα, που ανακαλύφθηκε τη Δευτέρα σε μια εύπορη γειτονιά, ήταν ενός νεαρού μαύρου κοριτσιού, που πιστεύεται ότι ήταν μεταξύ τεσσάρων και επτά ετών.

Οι ανακριτές ανθρωποκτονιών που τους έχει ανατεθεί η υπόθεση, προσπαθούν να διασταυρώσουν την ταυτότητα του παιδιού από υποθέσεις αγνοουμένων σε όλη τη χώρα, αλλά αναγνωρίζουν ότι το παιδί μπορεί να μην έχει αναφερθεί ως εξαφανισμένο.

"Η πρώτη μας προτεραιότητα τώρα είναι να προσδιορίσουμε την ταυτότητα αυτού του μικρού κοριτσιού. Οι ερευνητές θα ψάξουν τα πάντα", είπε ο επιθεωρητής Hank Idsinga στους δημοσιογράφους. "Τα παιδιά δεν πεθαίνουν απλώς".

Την Τετάρτη διενεργήθηκε νεκροψία-νεκροτομή, αλλά η αστυνομία δεν έχει καταλήξει ακόμη στα αίτια του θανάτου.

Η αστυνομία λέει ότι το επίπεδο αποσύνθεσης υποδηλώνει ότι το κορίτσι θα μπορούσε να είχε πεθάνει πριν από πολύ καιρό, όπως το περασμένο καλοκαίρι.

Πώς βρέθηκε το πτώμα του κοριτσιού
Αστυνομικοί κλήθηκαν σε εργοτάξιο κατοικιών στο Rosedale, μια από τις πιο εύπορες γειτονιές της πόλης. Εκεί βρήκαν το σώμα του κοριτσιού τυλιγμένο σε μια κουβέρτα μέσα σε μια πλαστική σακούλα, η οποία ήταν επίσης τυλιγμένη σε μια κουβέρτα.

Η αστυνομία είπε ότι το κορίτσι ήταν αφρικανικής ή μικτής αφρικανικής καταγωγής, είχε τέσσερις κοντές αλογοουρές, δύο από τις οποίες ήταν πλεγμένες και δεμένες με μπλε και μαύρο λάστιχο.

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το σώμα της αφέθηκε στο εργοτάξιο μεταξύ 28 Απριλίου και 2 Μαΐου, μια τοποθεσία κοντά σε έναν αυτοκινητόδρομο και κοντά σε μια πολυκατοικία. Αν και δεν υπάρχουν κάμερες που να καταγράφουν απευθείας τον κάδο απορριμμάτων, η αστυνομία έχει αρχίσει να συλλέγει βίντεο από τη γύρω περιοχή.

Ο δήμαρχος του Τορόντο, Τζον Τόρι, χαρακτήρισε την ανακάλυψη "ανείπωτη τραγωδία" και κάλεσε οποιονδήποτε μπορεί να αναγνωρίσει τις κουβέρτες ή να γνωρίζει ένα κορίτσι που ταιριάζει με την περιγραφή της αστυνομίας, να εμφανιστεί.

Ο επιθεωρητής Idsinga είπε ότι οι ερευνητές δεν θα σταματήσουν μέχρι να λάβουν απαντήσεις. "Θα το πάμε μέχρι τέλους, ό,τι κι αν χρειαστεί".

Πηγη: news247.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top