Στο χειρουργείο η 27χρονη ΣΥΟΠ - Διέταξε έρευνα ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς

Στο χειρουργείο η 27χρονη ΣΥΟΠ - Διέταξε έρευνα ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς

Έρευνα από τη πρώτη στιγμή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του σοβαρού ατυχήματος που σημειώθηκε εντός στρατοπέδου της επαρχίας Λευκωσίας και κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης, διέταξε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ThemaOnline, η 27χρονη ΣΥΟΠ βρίσκεται στο χειρουργείο, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Υπουργός Υγείας, ο Υπουργός Άμυνας καθώς και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς περιμένοντας να ακούσουν τα αποτελέσματα και να μάθουν για την κατάσταση της νεαρής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της 27χρονης είναι κρίσιμη.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραυματισμός έγινε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται μετά από ανατροπή οχήματος τζιπ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Κρίσιμη η εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, ελπίζω να υπάρξει πολιτική βούληση από όλους»

Την ελπίδα να υπάρξει η πολιτική βούληση από όλους στις επικείμενες συναντήσεις της Νέας Υόρκης ώστε να προχωρήσει ο ΓΓ των ΗΕ σε διευρυμένη διάσκεψη, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE