Στο χειρουργείο η 27χρονη ΣΥΟΠ - Διέταξε έρευνα ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς

Στο χειρουργείο η 27χρονη ΣΥΟΠ - Διέταξε έρευνα ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς

Έρευνα από τη πρώτη στιγμή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του σοβαρού ατυχήματος που σημειώθηκε εντός στρατοπέδου της επαρχίας Λευκωσίας και κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης, διέταξε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του ThemaOnline, η 27χρονη ΣΥΟΠ βρίσκεται στο χειρουργείο, ενώ στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Υπουργός Υγείας, ο Υπουργός Άμυνας καθώς και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς περιμένοντας να ακούσουν τα αποτελέσματα και να μάθουν για την κατάσταση της νεαρής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της 27χρονης είναι κρίσιμη.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραυματισμός έγινε κάτω από συνθήκες που διερευνώνται μετά από ανατροπή οχήματος τζιπ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Σε μια κρίσιμη καμπή για το Κυπριακό, οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων επιστρέφουν στο τραπέζι του διαλόγου, με την κυβέρνηση να εκπέμπει σήμα ετοιμότητας για ουσιαστική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE