Στην «αστυνομία» κλήθηκε η πρόεδρος του ΚΚΔ κατόπιν παραπόνου του Ερσίν Τατάρ

Στην «αστυνομία» κλήθηκε η πρόεδρος του ΚΚΔ κατόπιν παραπόνου του Ερσίν Τατάρ

Στην «αστυνομία» για κατάθεση κλήθηκε η πρόεδρος του ΚΚΔ, Μινέ Ατλί κατόπιν παραπόνου που έκανε ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ για ανάρτησή της στα ΜΚΔ.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η κ. Ατλί μετέβη για να δώσει κατάθεση στο «αρχηγείο αστυνομίας». Κατά την είσοδός της δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν γνώριζε για ποιο λόγο κλήθηκε, αναφέροντας ότι της τηλεφώνησαν χθες το βράδυ και την ενημέρωσαν ότι πρέπει να πάει να δώσει κατάθεση.

Η ελευθερία έκφρασης και η διαμαρτυρία είναι δικαιώματα και είναι αντίθετη με το «σύνταγμα» αυτή η σύλληψη, συνέχισε. «Θέλουν να μας κάνουν να σιωπήσουμε. Θα πεθάνουμε, αλλά δεν θα σιωπήσουμε».

Τ/κ ΜΜΕ σημειώνουν ότι δεν είναι γνωστό ποιο είναι το σχόλιο ή η ανάρτηση που ενόχλησε και κλήθηκε η πολιτικός στην «αστυνομία».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.