ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Αστυνομία ψάχνει 26χρονο για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης - Δείτε φωτογραφία  

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Αστυνομία ψάχνει 26χρονο για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης - Δείτε φωτογραφία   

Η Αστυνομία καταζητεί τον MOHAMMAD ALALEWI, 26 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, άσεμνης επίθεσης και εισόδου σε κατοικία με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 14/09/2021 στην επαρχία Λεμεσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.