ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μία αλλά καλή…χαλάρωση - Στο Υπουργικό η αύξηση χωρητικότητας σε διάφορες επιχειρήσεις

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μία αλλά καλή…χαλάρωση - Στο Υπουργικό η αύξηση χωρητικότητας σε διάφορες επιχειρήσεις

Παρόλη την αναστολή του safepass σε όλους τους χώρους με μικρές εξαιρέσεις, τα σημάδια της πανδημίας του κορωνοϊού είναι ακόμη φανερά.

Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, μία νέα χαλάρωση οδηγείται σήμερα Τετάρτη 18/5 ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου που συνεδριάζει τις 10 το πρωί. Η χαλάρωση αφορά την αύξηση χωρητικότητας ατόμων σε λιανικό εμπόριο, εμπορικά κέντρα και ευρύτερα επιχειρήσεις που εξυπηρετούν κοινό.

Σημειώνεται πως με βάση το πλάνο αναπροσαρμογής των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού που τέθηκαν σε ισχύ από τις 22 Απριλίου 2022 σε αυτές τις επιχειρήσεις η μέγιστη χωρητικότητα ήταν 1 άτομο ανα 4 τ.μ. (ανεξαρτήτως συνολικού εμβαδού σε τ.μ.).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE