ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μία αλλά καλή…χαλάρωση - Στο Υπουργικό η αύξηση χωρητικότητας σε διάφορες επιχειρήσεις

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μία αλλά καλή…χαλάρωση - Στο Υπουργικό η αύξηση χωρητικότητας σε διάφορες επιχειρήσεις

Παρόλη την αναστολή του safepass σε όλους τους χώρους με μικρές εξαιρέσεις, τα σημάδια της πανδημίας του κορωνοϊού είναι ακόμη φανερά.

Σύμφωνα με κυβερνητική πηγή, μία νέα χαλάρωση οδηγείται σήμερα Τετάρτη 18/5 ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου που συνεδριάζει τις 10 το πρωί. Η χαλάρωση αφορά την αύξηση χωρητικότητας ατόμων σε λιανικό εμπόριο, εμπορικά κέντρα και ευρύτερα επιχειρήσεις που εξυπηρετούν κοινό.

Σημειώνεται πως με βάση το πλάνο αναπροσαρμογής των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού που τέθηκαν σε ισχύ από τις 22 Απριλίου 2022 σε αυτές τις επιχειρήσεις η μέγιστη χωρητικότητα ήταν 1 άτομο ανα 4 τ.μ. (ανεξαρτήτως συνολικού εμβαδού σε τ.μ.).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

«Θωρακίζεται» η Κύπρος με αποθέματα σιτηρών για 45 ημέρες - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Η Κυβέρνηση προχωρεί στην εξασφάλιση στρατηγικών αποθεμάτων σιτηρών, ικανών να καλύψουν τις ανάγκες της χώρας για περίοδο 45 ημερών, ανέφερε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης. Σημείωσε πως οι συγκεκριμένες ποσότητες, θα είναι ανεξάρτητες από τα αποθέματα που διατηρούνται για εμπορικούς σκοπούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE