ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθησαν 32χρονος και 37χρονος για διαρρήξεις και κλοπές - Όσα βρέθηκαν στην κατοχή τους

Συνελήφθησαν 32χρονος και 37χρονος για διαρρήξεις και κλοπές - Όσα βρέθηκαν στην κατοχή τους

Υποθέσεις διάρρηξης, κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνώνται εναντίον δυο προσώπων, 32 και 37 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθηκαν στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 32χρονος συνελήφθη για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων υπόθεσης που αφορά διάρρηξη υπό ανέγερσης κατοικίας στην επαρχία Λεμεσού, που διαπράχθηκε στις 26 Μαρτίου.

Από την κατοικία κλάπηκαν καλώδια χαλκού και χαλκοσωλήνες κλιματιστικών μονάδων, ενώ προκλήθηκαν ζημιές στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και σε πόρτες στο ισόγειο του σπιτιού. Η συνολική αξία της περιουσίας που κλάπηκε, καθώς και της ζημιάς που προκλήθηκε, εκτιμάται στις 4.000 ευρώ.

Για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής διαρρηκτών εργαλείων, κατοχής ναρκωτικών, καθώς και για τροχαίες παραβάσεις, συνελήφθη άντρας ηλικίας 37 ετών.

Ο 37χρονος εντοπίστηκε από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού να κινείται ύποπτα, με αυτοκίνητο, σε περιοχή στα Κάτω Πολεμίδια, μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα. Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον ύποπτο για έλεγχο και εντόπισαν στο όχημα του μικροποσότητες ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία μέσα σε τσάντα.

Στο όχημα ανευρέθηκαν και τρία πιεστικά νερού, και ένα σμυρίλιο, για την κατοχή των οποίων ο 37χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να εγερθούν υποψίες ότι αποτελούν προϊόν κλοπής.

Το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λεμεσού και η ΥΚΑΝ διερευνούν τα αδικήματα, ενώ η Τροχαία Λεμεσού διερευνά υπόθεση παραβάσεων τροχαίας, που ο 37χρονος διέπραξε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο, οποίο είχε δηλωθεί ως ακινητοποιημένο, χωρίς ο ίδιος να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης, χωρίς να υπάρχει σε ισχύ πιστοποιητικό καταλληλότητας και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top