«Το επάγγελμα μου δεν το αλλάζω» «Αλλάζω πατρίδα, θρησκεία αλλά το επάγγελμα μου δεν το αλλάζω», είπε ένα από τους αγανακτισμένους κτηνοτρόφους.
«Δεν μπορείς να συγκρατήσεις ένα αγανακτισμένο πλήθος», δήλωσε εκπρόσωπος των παραγωγών.
«Το γάλα είναι απαραίτητο για να παραχθεί το χαλλούμι», πρόσθεσε.
«Οι παραγωγοί μπορούν να αυξήσουν την παραγωγή αλλά πρέπει να αυξηθούν και οι τιμές του τελικού προϊόντος από τους τυροκόμους για να μπορούν και οι κτηνοτρόφοι να πληρώνονται στο δικό τους το προϊόν, το γάλα, στην τιμή που πρέπει να πληρώνονται», δήλωσε δεύτερος εκπρόσωπος.
Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.