Επί τάπητος συζήτηση Καδή-Αιγοπροβατοτρόφων – Κατέθεσαν τα αιτήματά τους στον υπουργό

Επί τάπητος συζήτηση Καδή-Αιγοπροβατοτρόφων – Κατέθεσαν τα αιτήματά τους στον υπουργό

Συνάντηση με τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κώστα Καδή, έχουν αιγοπροβατοτρόφοι, οι οποίοι νωρίτερα σήμερα πραγματοποίησαν εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, διαμαρτυρόμενοι για τη μη εφαρμογή προτύπου χαλουμιού ΠΟΠ, που δεν τους επιτρέπει να αυξήσουν και τις τιμές του γάλακτος, το οποίο πωλούν στους τυροκόμους.

Οι κτηνοτρόφοι μετέβησαν με βυτιοφόρα έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και ακολούθως έφυγαν και μετέβησαν στα φώτα Καλησπέρα, στην είσοδο της Λευκωσίας, όπου και απέκοψαν την κυκλοφορία, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Στη συνέχεια μετέβησαν στο Υπουργείο Γεωργίας, όπου σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο, αντιπροσωπεία των αιγοπροβατοτρόφων έγινε δεκτή από τον Υπουργό Γεωργίας.

Σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση, άνοιξε ο δρόμος στα φώτα του Καλησπέρα και φαίνεται πως οι αιγοπροβατοτρόφοι κινούνται προς κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς, όπου εκεί παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.