ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έστησαν «μπλόκο» στα φώτα του «Καλησπέρα» οι αιγοπροβατοτρόφοι - Κυκλοφοριακό χάος στην περιοχή

Έστησαν «μπλόκο» στα φώτα του «Καλησπέρα» οι αιγοπροβατοτρόφοι - Κυκλοφοριακό χάος στην περιοχή

Κυκλοφοριακό χάος επικράτησε στα φώτα του «Καλησπέρα» μετά την άφιξη των αιγοπροβατοτρόφων.

Φαίνεται πως δεν ικανοποίησε του διαμαρτυρόμενους η ανακοίνωση της Κυβέρνησης για οικονομική στήριξη και νέα εκδήλωση διαμαρτυρίας εκδηλώθηκε από τους αιγοπροβατοτρόφους.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, οι αιγοπροβατοτρόφοι βρίσκονται έξω από το Υπουργείο Γεωργίας. 

Η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδόν για να αποφευχθούν οποιαδήποτε επεισόδια. 

Δείτε βίντεο του ThemaOnline:

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτετα οι αιγοπροβατοτρόφοι μετέβησαν έξω από το Προεδρικό με πομπή οχημάτων και φορτηγών, ζητώντας να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Με την αύξηση των τιμών των σιτηρών οι κτηνοτρόφοι ανέφεραν ότι είναι σε απόγνωση και σύντομα ενδέχεται να μην μπορούν να ταΐσουν τα ζώα τους.

Η κατάσταση μύριζε μπαρούτι από την αρχή, με τους αιγοπροβατοτρόφους να προσπαθούν μέχρι και να εισέλθουν στο Προεδρικό.

Σε εκείνο το σημείο, επικράτησαν απίστευτες εικόνες με τους αιγοπροβατοτρόφους να χύνουν γάλα στον δρόμο και να φωνάζουν έξαλλοι.

Έπειτα μπλόκαραν την είσοδο του Προεδρικού και έβαλαν φωτιά σε μπάλες σανού, ωστόσο υπήρξε άμεση παρέμβαση για να κατευνάσουν τα πνεύματα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

ΟΗΕ: Δεν προγραμματίστηκε ταξίδι της Ολγκίν στην Κύπρο

Δεν έχει προγραμματιστεί ταξίδι της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ στην Κύπρο, δήλωσε την Παρασκευή ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ, Φαρχάν Χακ κατά τη διάρκεια της Ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, ενώ στις 19 Ιουνίου είχε αναφερθεί σε προσεχές ταξίδι της κ. Ολγκίν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top