Γονιμότητα: Διπλάσιος αριθμός σπερματοζωαρίων για αυτούς τους άνδρες

Γονιμότητα: Διπλάσιος αριθμός σπερματοζωαρίων για αυτούς τους άνδρες

Θεαματικά τα αποτελέσματα δανεζικής μελέτης, που ενδέχεται να δώσουν ακόμα ένα κίνητρο στους παχύσαρκους άντρες που θέλουν να γίνουν πατεράδες να ξεκινήσουν την επιχείρηση «Απώλεια Βάρους».

Σύμφωνα με τη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Human Reproduction, οι παχύσαρκοι άντρες που κατάφεραν να χάσουν βάρος, θα μπορούσαν μέχρι και να διπλασιάσουν την περιεκτικότητα σπερματοζωαρίων του σπέρματος.

Πηγή: ygeiamou.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Καραολή και Δημητρίου: «Η απελευθέρωση παραμένει το μεγάλο ζητούμενο»

ΠτΔ για Καραολή και Δημητρίου: «Η απελευθέρωση παραμένει το μεγάλο ζητούμενο»

Με αναφορές στη θυσία, την ελευθερία και τη συνέχιση του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απέτισε φόρο τιμής στους ήρωες της ΕΟΚΑ Μιχαλάκη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου, κατά το εθνικό μνημόσυνο στο Παλαιχώρι, 70 χρόνια μετά την εκτέλεσή τους από τους Βρετανούς αποικιοκράτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE