Ξυλοδαρμός νοσηλεύτριας: Ζήτησε έρευνα από τον Αρχηγό Αστυνομίας ο Χατζηπαντέλας

Ξυλοδαρμός νοσηλεύτριας: Ζήτησε έρευνα από τον Αρχηγό Αστυνομίας ο Χατζηπαντέλας

Αναφορικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου από άτομα σε κατάσταση μέθης που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουνίου, ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα επικοινώνησε άμεσα με τον Αρχηγό Αστυνομίας για διερεύνηση του περιστατικού.

Ο Υπουργός Υγείας τόνισε πως τέτοιες ενέργειες και οποιεσδήποτε πράξεις βίας εναντίον επαγγελματιών υγείας εν ώρα καθήκοντος καταδικάζονται απερίφραστα. Τα θέματα ασφάλειας και προστασίας της σωματικής ακεραιότητας του προσωπικού των νοσηλευτηρίων θα συζητηθούν σε αυριανή σύσκεψη με τον ΟΚΥπΥ και τις συντεχνίες των νοσηλευτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE