Ξυλοδαρμός νοσηλεύτριας: Ζήτησε έρευνα από τον Αρχηγό Αστυνομίας ο Χατζηπαντέλας

Ξυλοδαρμός νοσηλεύτριας: Ζήτησε έρευνα από τον Αρχηγό Αστυνομίας ο Χατζηπαντέλας

Αναφορικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου από άτομα σε κατάσταση μέθης που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουνίου, ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα επικοινώνησε άμεσα με τον Αρχηγό Αστυνομίας για διερεύνηση του περιστατικού.

Ο Υπουργός Υγείας τόνισε πως τέτοιες ενέργειες και οποιεσδήποτε πράξεις βίας εναντίον επαγγελματιών υγείας εν ώρα καθήκοντος καταδικάζονται απερίφραστα. Τα θέματα ασφάλειας και προστασίας της σωματικής ακεραιότητας του προσωπικού των νοσηλευτηρίων θα συζητηθούν σε αυριανή σύσκεψη με τον ΟΚΥπΥ και τις συντεχνίες των νοσηλευτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.