Ξυλοδαρμός νοσηλεύτριας: Ζήτησε έρευνα από τον Αρχηγό Αστυνομίας ο Χατζηπαντέλας

Ξυλοδαρμός νοσηλεύτριας: Ζήτησε έρευνα από τον Αρχηγό Αστυνομίας ο Χατζηπαντέλας

Αναφορικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού νοσηλεύτριας στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου από άτομα σε κατάσταση μέθης που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουνίου, ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα επικοινώνησε άμεσα με τον Αρχηγό Αστυνομίας για διερεύνηση του περιστατικού.

Ο Υπουργός Υγείας τόνισε πως τέτοιες ενέργειες και οποιεσδήποτε πράξεις βίας εναντίον επαγγελματιών υγείας εν ώρα καθήκοντος καταδικάζονται απερίφραστα. Τα θέματα ασφάλειας και προστασίας της σωματικής ακεραιότητας του προσωπικού των νοσηλευτηρίων θα συζητηθούν σε αυριανή σύσκεψη με τον ΟΚΥπΥ και τις συντεχνίες των νοσηλευτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE