Ό,τι το… ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! Κάτσε τώρα να τους… ΚΕΡΔΙΣΕΙ

Ό,τι το… ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! Κάτσε τώρα να τους… ΚΕΡΔΙΣΕΙ

Εδώ και μέρες στο οικοδόμημα του συλλόγου της Ανόρθωσης δεν είναι και το καλύτερο δυνατό κλίμα ενότητας και συσπείρωσης για να κοιτάξουν όλοι μαζί την αυριανή μέρα.

Μετά την αποτυχία της «Κυρίας» να πάρει εισιτήριο εξόδου στην Ευρώπη, οι αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τον νέο τεχνικό διευθυντή Νεόφυτο Λάρκου να δίνει την… εντολή ότι θα πρέπει να αλλαχθούν πράγματα και καταστάσεις, να υπάρξει μία πλήρη αναβάθμιση, με νέα πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο, και όχι μόνο, ώθησε τον προπονητή, Τιμούρ Κετσπάγια, στο να κρατήσει μία στάση διαφωνίας με αυτά που του επιβάλλαν να αποδεχτεί για να συνεχίσει να έχει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE