Ό,τι το… ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! Κάτσε τώρα να τους… ΚΕΡΔΙΣΕΙ

Ό,τι το… ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! Κάτσε τώρα να τους… ΚΕΡΔΙΣΕΙ

Εδώ και μέρες στο οικοδόμημα του συλλόγου της Ανόρθωσης δεν είναι και το καλύτερο δυνατό κλίμα ενότητας και συσπείρωσης για να κοιτάξουν όλοι μαζί την αυριανή μέρα.

Μετά την αποτυχία της «Κυρίας» να πάρει εισιτήριο εξόδου στην Ευρώπη, οι αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα με τον νέο τεχνικό διευθυντή Νεόφυτο Λάρκου να δίνει την… εντολή ότι θα πρέπει να αλλαχθούν πράγματα και καταστάσεις, να υπάρξει μία πλήρη αναβάθμιση, με νέα πρόσωπα στο τεχνικό επιτελείο, και όχι μόνο, ώθησε τον προπονητή, Τιμούρ Κετσπάγια, στο να κρατήσει μία στάση διαφωνίας με αυτά που του επιβάλλαν να αποδεχτεί για να συνεχίσει να έχει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες και να έχουμε ανακοινώσεις»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας είναι να δημιουργηθούν οι συνθήκες και να έχουμε ανακοινώσεις»

Στόχος μας να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, είπε σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE