ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άγριο φονικό - Λεμεσός: Περιέλουσε το σαλόνι με εύφλεκτη ύλη - Σε σοβαρή κατάσταση τα άλλα δυο πρόσωπα

Άγριο φονικό - Λεμεσός: Περιέλουσε το σαλόνι με εύφλεκτη ύλη - Σε σοβαρή κατάσταση τα άλλα δυο πρόσωπα

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 08 Ιουνίου στον Πύργο Λεμεσού, καθώς 59χρονος μπήκε σε οικία του θείου του, έριξε βενζίνη και άναψε φωτιά. Από την πυρκαγιά έχασε τη ζωή του ένας άντρας 79 ετών, ενώ άλλα δύο τραυματίστηκαν σοβαρά.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 59χρονος δράστης του άγριου φονικού εντοπίστηκε νεκρός , ένα χιλιόμετρο περίπου μακριά από τη σκηνή του εγκλήματος, κάτω από δέντρο. Δίπλα του εντοπίστηκε ένα κυνηγετικό όπλο.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου «γύρω στις 12 ενημερώθηκε ο τοπικός αστυνομικός σταθμός Μονής, ότι υπήρχε πυρκαγιά σε οικία στο χωριό Πύργος και αμέσως προσήλθαν στο σημείο οι αστυνομικοί όπου πράγματι φλεγόταν οικία. Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που κατάσβησε τη φωτιά.»

Συμπλήρωσε τονίζοντας ότι «έξω από την οικία, στη βεράντα εντοπίστηκε με σοβαρά εγκαύματα 79χρονος. Κλήθηκε ασθενοφόρο αλλά ήταν νεκρός. Επίσης εντός της οικίας υπήρχαν δύο γυναίκες, ηλικίας 78 και 73 ετών, η σύζυγος του θύματος και ένα άλλο συγγενικό πρόσωπο, που έφεραν σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού και η κατάσταση τους κρίνεται ως σοβαρή.»

Την ίδια ώρα είπε ότι: «σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εξετάσεις φαίνεται ότι 59χρονος, συγγενικό πρόσωπο του θύματος εισήλθε εντός της οικίας έχοντας στην κατοχή του μπιτόνι με εύφλεκτη ύλη και κρατώντας και κυνηγετικό όπλο».

Συνέχισε αναφέροντας πως: «περιέλουσε το εσωτερικό του σαλονιού με εύφλεκτη ύλη και έθεσε φωτιά. Άμεσα και χωρίς οποιαδήποτε προειδοποίηση τέθηκε φωτιά στην οικία με αποτέλεσμα να προκληθούν τραύματα και στα τρία πρόσωπα που βρίσκονταν εντός.»

Συμπλήρωσε δηλώνοντας πως «ο δράστης εντοπίστηκε αργότερα από τους συγχωριανούς του τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και διαπιστώθηκε αργότερα ότι ήταν νεκρός».

Ερωτηθείς για το αν είναι το όπλο που κρατούσε ο κ. Κυριάκου απάντησε: «προφανώς είναι το ίδιο όπλο, όμως γίνονται εξετάσεις. Εντοπίστηκε σε ανοικτό χώρο ένα χιλιόμετρο μακριά από το χωριό.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top