ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μάμα τρώμε χαλλούμι και πίνουμε τσάι, πεινούμε» Φεύγει άρον άρον με δανεικά λεφτά για Συρία η 36χρονη μάνα

«Μάμα τρώμε χαλλούμι και πίνουμε τσάι, πεινούμε» Φεύγει άρον άρον με δανεικά λεφτά για Συρία η 36χρονη μάνα

Ένα Γολγοθά ανεβαίνει τις τελευταίες μέρες η 36χρονη Κύπρια μάνα που εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα έχασε από τη αγκαλιά της τα δυο αγγελούδια της.

Η γυναίκα από τη Λεμεσό βρίσκεται σε τραγική κατάσταση και ζητά την βοήθεια των αρμοδίων ώστε να βρεθεί άμεσα κοντά στον 6χρονο Γεράσιμο και την 5χρονη Ολυμπία.

Ωστόσο δεν λείπουν τα γνωστά προβλήματα της γραφειοκρατίας αφού η ίδια όσες πόρτες έχει χτυπήσει δεν βρίσκει ανταπόκριση όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα μας.

Δανείστηκα λεφτά από συγγενείς και φίλους

 «Τώρα βρίσκομαι στη διαδικασία έκδοσης διαβατηρίου, για το οποίο πρέπει να πληρώσω 120 ευρώ τα οποία έχω δανειστεί από συγγενείς και φίλους» μας λέει με δάκρυα στα μάτια, όμως αρνούνται μέχρι και αυτή τη στιγμή να εγγράψουν στο διαβατήριο που της ετοιμάζουν και τα δυο της παιδιά ώστε να τα φέρει, αν τα καταφέρει, πίσω μαζί της στην Κύπρο.

Το ρίσκο να μεταβεί στη  Συρία είναι μεγάλο, καθώς η κατάσταση στην Αραβική χώρα είναι τεταμένη, ενώ δεν γνωρίζει ακόμα ποιες είναι οι προθέσεις του 32χρονου απαγωγέα-συζύγου της, αν δηλαδή έχει την πρόθεση να της επιτρέψει να φέρει πίσω στην Κύπρο τα δυο της παιδιά.

«Τα μωρά μου ζουν σας αθίγγανοι»

«Είμαι μάνα θα κάνω τα πάντα για τα παιδιά μου, θα έφτανα μέχρι και την άκρη του κόσμου για να τα ξανασφίξω στην αγκαλιά μου» μας λέει με λυγμούς η 36χρονη ενώ τόνισε ότι τα δυο της αγγελούδια πεινούν και υποφέρουν μακριά της  ζητώντας της σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία που έχουν να πάει κοντά τους το συντομότερο.

«Μάμα τρώμε χαλούμε και πίνουμε τσάι» της απάντησαν ότι ρώτησε τον 6χρονο γιό της και την 5χρονη κόρη της για το πώς περνούν μακριά της, λόγια τα οποία την τσάκισαν κυριολεκτικά με αποτέλεσμα η ίδια να αποταθεί σε όλους τους φορείς ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες και να ταξιδέψει το συντομότερο στη Συρία.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Στυλιανού

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

-Αλλάζουν δραματικά τα δεδομένα για την εξαφάνιση των δύο ανήλικων στη Λ/σο - Θεάθηκε στον Ύψωνα ο πατέρας

-Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στη Λεμεσό - Ψάχνουν τον πατέρα και τα παιδιά

-Δραματικές οι εξελίξεις μετά το τηλεφώνημα - «Τα παιδιά είναι στην Τουρκία!»

-Αυτός είναι ο άφαντος πατέρας – Έχει μαζί του τα δύο του παιδιά – Σπαράζει στο κλάμα η μάνα (ΦΩΤΟ)

-Σπαράζει καρδιές το μήνυμα της μάνας: «Θέλω τα μωρά μου κοντά μου» ! Άφαντος ακόμα ο πατέρας που απήγαγε τα παιδιά του

-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πατέρας στη Λεμεσό έπιασε τα δυο μωρά του και εξαφανίστηκε! Κραυγή αγωνίας από την μάνα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top