Η Ευρωζώνη θα αναμείνει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πριν υπάρξουν νέες διαπραγματεύσεις

Η Ευρωζώνη θα αναμείνει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πριν υπάρξουν νέες διαπραγματεύσεις

Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης αποφάσισαν την Τετάρτη να περιμένουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα

Πριν κάνουν οποιαδήποτε νέα συζήτηση περί ενός νέου προγράμματος στήριξης, ανέφερε ο Πέτερ Κάζιμιρ, ο Σλοβάκος υπουργός Οικονομικών, μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης του Eurogroup για την Ελλάδα, που διήρκεσε περίπου μία ώρα.

"Το Eurogroup αποφάσισε ομόφωνα να περιμένει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος πριν από τη συνέχιση των συζητήσεων", έγραψε ο Κάζιμιρ στο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter. "Δεν πρέπει να βάλουμε το κάρο μπροστά από τα βόδια", πρόσθεσε σε δεύτερη ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE