Έπαθε σοκ η Ρωσίδα με αυτό που αντίκρισε – Διαρρήκτες τα ξάφρισαν όλα από το σπίτι της στην Πάφο

Έπαθε σοκ η Ρωσίδα με αυτό που αντίκρισε – Διαρρήκτες τα ξάφρισαν όλα από το σπίτι της στην Πάφο

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας που σημειώθηκε στη Χλώρακα εξετάζει η Αστυνομική διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η καταγγελία έγινε από την Ρωσίδα ιδιοκτήτρια της κατοικίας ότι άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτήν μεταξύ των ωρών 18:00 με 19:00 χθες το απόγευμα και απέσπασαν απ’ αυτήν χρήματα , χρυσαφικά και ηλεκτρονικά είδη συνολικής αξίας 12.720 ευρώ.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως  Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο από συρόμενη αλουμινένια πόρτα. 

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE