Επ' αόριστον «μπλόκο» - Στρατοπεδεύουν έξω από την είσοδο του ΟΕΔΑ Πεντακώμου οι κάτοικοι - Το μήνυμα στον Καδή

Επ' αόριστον «μπλόκο» - Στρατοπεδεύουν έξω από την είσοδο του ΟΕΔΑ Πεντακώμου οι κάτοικοι - Το μήνυμα στον Καδή

Διαμαρτυρία βρίσκεται σε εξέλιξη από τη Συντονιστική Επιτροπή Κοινοτήτων Βασιλικού έξω από τον ΟΕΔΑ Πεντακώμου που προέκυψε πυρκαγιά σε σκουπίδια την περασμένη Παρασκευή 15 Ιουλίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Καλαβασού Λευτέρη Φωκά το πρωί στο ΡΙΚ τα σκουπίδια καίγονται για έκτη συνεχή μέρα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής, ο αποκλεισμός θα συνεχιστεί επ’ αόριστον επί 24ώρου βάσεως από ομάδες 10 ατόμων που θα αντικαθίστανται ανά 4 ώρες ενώ προχώρησαν σε κάλεσμα για εθελοντές - κατοίκους που θα στελεχώσουν τις ομάδες.

Μήνυμα και προς τον Υπουργό Γεωργίας έστειλαν οι κάτοικοι με πανό που έγραφε «Κύριε Καδή ούλλα χαλάλι σου» ενώ κρατούσαν πλακάτ που αναγράφουν «Υγεία και Ασφάλεια».

Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE