ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

«Κλείδωσε» η σύσκεψη Χατζηπαντέλα και επιδημιολόγων – Όσα δήλωσε για τα θέματα που θα είναι στο τραπέζι

«Κλείδωσε» η σύσκεψη Χατζηπαντέλα και επιδημιολόγων – Όσα δήλωσε για τα θέματα που θα είναι στο τραπέζι

Με επιστολή τους προς τον Υπουργό Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα, τα μέλη της επιστημονικής – συμβουλευτικής επιτροπής, ζήτησαν συνάντηση το συντομότερο δυνατόν. Η νέα μετάλλαξη «Κένταυρος», ήχησε συναγερμό σε όλη την Ευρώπη και έτσι οι ειδικοί θέλουν να προλάβουν τα χειρότερα πριν το Φθινόπωρό.

Όπως είχε γράψει πρώτο το ThemaOnline σε δημοσίευμα του την προηγούμενη Δευτέρα, η σύσκεψη θα γίνει με σκοπό ο Υπουργός να ακούσει τις εισηγήσεις των επιστημόνων για αξιολόγηση της κατάστασης μετά από πληροφορίες που είχε από το ECDC.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», το μεσημέρι της Τετάρτης ο κ. Χατζηπαντέλα, είπε στην συνάντηση θα γίνει αξιολόγηση των υφιστάμενων μέτρων αλλά και ανάλυση των επιδημιολογικών δεικτών, ενώ τόνισε πώς θεωρεί ότι θα γίνει μια συζήτηση για την ώρα, καθώς είναι πτωτική η τάση τις τελευταίες ημέρες στον αριθμό των κρουσμάτων.

Την ίδια ώρα, ανέφερε ότι στόχος είναι να γίνει ένα πλάνο μέτρων τώρα, επειδή μπαίνει ο Αύγουστος και πολλοί θα βρίσκονται σε διακοπές. Σημείωσε ότι επειδή μπαίνει ο Αύγουστος κατά τον οποίον πολλοί θα βρίσκονται σε διακοπές, στόχος είναι να γίνει το πλάνο από τώρα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top