Απειλούν με έξωση γιαγιά και παππού στην Κύπρο - Μεγαλώνουν μόνοι το ανήλικο εγγονάκι τους - Δεν έχουν να φάνε

Απειλούν με έξωση γιαγιά και παππού στην Κύπρο - Μεγαλώνουν μόνοι το ανήλικο εγγονάκι τους - Δεν έχουν να φάνε

Καθημερινά "βλέπουν" το φως της δημοσιότητας ιστορίες ανθρώπων, που συγκλονίζουν στην Κύπρο.

Ακόμα μια τέτοια ιστορία , δημοσίευσε η σελίδα "For a better World" , κάνοντας γνωστό ότι ζεύγος γιαγιά και παππού μεγαλώνουν το ανήλικο εγγονάκι τους στην Κύπρο, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες σε βασικές ανάγκες όπως τρόφιμα ενώ απειλούνται με έξωση.

Όπως αναφέρεται και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, το ζευγάρι παππούδων δεν εργάζονται λόγω υγείας και ηλικίας, λαμβάνουν ωστόσο επίδομα. Ενώ οι γονείς όχι μόνο είναι ανύπαρκτοι αλλά δεν ζουν πλέον στο νησί.

"Δυστυχώς αν και τυπικοί στην καταβολή των ενοικίων τους αυτό το μήνα άφησαν ένα υπόλοιπο λόγω της ακρίβειας σε όλα Αυτή την στιγμή απειλούνται με έξωση. Θα γίνει προσπάθεια επικοινωνίας για εξεύρεση λύσης με το Γραφείο Ευημερίας άλλα και το Υφυπουργείο Πρόνοιας" αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

ΔΗΣΥ: Κρίσιμη η σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου- Οι διαφορετικές τάσεις για τη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών- Φωνές για περισσότερο χρόνο

Σε μια συνεδρίαση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, εισέρχεται σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός. Το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος καλείται σήμερα στις 17:00, να συζητήσει και να αποφασίσει επί της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου για το χρονοδιάγραμμα της διαδικασίας ανάδειξης του υποψηφίου του ΔΗΣΥ, για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE