Απειλούν με έξωση γιαγιά και παππού στην Κύπρο - Μεγαλώνουν μόνοι το ανήλικο εγγονάκι τους - Δεν έχουν να φάνε

Απειλούν με έξωση γιαγιά και παππού στην Κύπρο - Μεγαλώνουν μόνοι το ανήλικο εγγονάκι τους - Δεν έχουν να φάνε

Καθημερινά "βλέπουν" το φως της δημοσιότητας ιστορίες ανθρώπων, που συγκλονίζουν στην Κύπρο.

Ακόμα μια τέτοια ιστορία , δημοσίευσε η σελίδα "For a better World" , κάνοντας γνωστό ότι ζεύγος γιαγιά και παππού μεγαλώνουν το ανήλικο εγγονάκι τους στην Κύπρο, αντιμετωπίζοντας δυσκολίες σε βασικές ανάγκες όπως τρόφιμα ενώ απειλούνται με έξωση.

Όπως αναφέρεται και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, το ζευγάρι παππούδων δεν εργάζονται λόγω υγείας και ηλικίας, λαμβάνουν ωστόσο επίδομα. Ενώ οι γονείς όχι μόνο είναι ανύπαρκτοι αλλά δεν ζουν πλέον στο νησί.

"Δυστυχώς αν και τυπικοί στην καταβολή των ενοικίων τους αυτό το μήνα άφησαν ένα υπόλοιπο λόγω της ακρίβειας σε όλα Αυτή την στιγμή απειλούνται με έξωση. Θα γίνει προσπάθεια επικοινωνίας για εξεύρεση λύσης με το Γραφείο Ευημερίας άλλα και το Υφυπουργείο Πρόνοιας" αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE