Ξένοι επενδυτές θέλουν να «ρίξουν» 300 εκατομμύρια στο Τσίρειο!

Ξένοι επενδυτές θέλουν να «ρίξουν» 300 εκατομμύρια στο Τσίρειο!

Επενδυτές από ευρωπαϊκή χώρα εδώ και μερικούς μήνες είναι σε συζητήσεις με την ηγεσία του ΓΣΟ.

Βασικά έχουν κάνει πρόταση για να κάμουν επένδυση ύψους 300 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν θέλουν απλώς να αναλάβουν τη διαχείριση του Τσιρείου, αλλά έχουν ετοιμάσει πρότζεκτ να δημιουργήσουν κι άλλους αθλητικούς χώρους, όπως και ξενοδοχείο για φιλοξενία ομάδων από το εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέριες στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Κυπριακό: Εξανεμίζονται οι ελπίδες για ουσιαστικές συνομιλίες- Δριμεία επίθεση Τατάρ κατά Προέδρου Χριστοδουλίδη-Ταράζει τα «ήρεμα νερά» του Αιγαίου, η Άγκυρα

Για διπρόσωπη πολιτική κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κατοχικός ηγέτης. Σε ένα νέο παραλήρημα που φαίνεται ότι συνδέεται με το πρόσφατο καταδικαστικό ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου, για την Τουρκία, ο Τατάρ επικαλείται μεταξύ άλλων, τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είχε πει ότι έχουμε το κλειδί, έχουμε τη στρατηγική. Ο Τατάρ διερωτήθηκε ποια πόρτα ανοίγει αυτό το κλειδί, σημειώνοντας ότι αυτό το κλειδί ανοίγει την πόρτα όπου τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του τουρκοκυπριακού λαού έχουν τύχει σφετερισμού και συνεχίζεται η άδικη και παράνομη απομόνωση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE