Απόδραση κρατουμένου: Σε διαθεσιμότητα δύο μέλη της ΥΚΑΝ – Άφαντος παραμένει ο δραπέτης

Απόδραση κρατουμένου: Σε διαθεσιμότητα δύο μέλη της ΥΚΑΝ – Άφαντος παραμένει ο δραπέτης

Μετά τη νέα απόδραση κρατουμένου χθες βράδυ από αστυνομικό όχημα την ώρα που μεταφερόταν σε κρατητήριο, στην περιοχή Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία, τα δύο μέλη της ΥΚΑΝ που συνόδευαν τον Muhammad Atif τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με ενημέρωση, ο Αρχηγός της Αστυνομίας διάταξε την διαθεσιμότητα των δύο αστυνομικών για 15 ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Ψάχνουν ακόμα τον δραπέτη

Τη φωτογραφία και στοιχεία άντρα ηλικίας 32 ετών, που καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση, επίθεσης εναντίον αστυνομικού, και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία του: Αυτός είναι ο κρατούμενος που απέδρασε στη Λευκωσία - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ξεκινούν συναντήσεις με πολύ συγκεκριμένη θεματολογία ουσίας»

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 16:00 η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση φιλοξενείται στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE