Απόδραση κρατουμένου: Σε διαθεσιμότητα δύο μέλη της ΥΚΑΝ – Άφαντος παραμένει ο δραπέτης

Απόδραση κρατουμένου: Σε διαθεσιμότητα δύο μέλη της ΥΚΑΝ – Άφαντος παραμένει ο δραπέτης

Μετά τη νέα απόδραση κρατουμένου χθες βράδυ από αστυνομικό όχημα την ώρα που μεταφερόταν σε κρατητήριο, στην περιοχή Αγίου Δομετίου στη Λευκωσία, τα δύο μέλη της ΥΚΑΝ που συνόδευαν τον Muhammad Atif τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Σύμφωνα με ενημέρωση, ο Αρχηγός της Αστυνομίας διάταξε την διαθεσιμότητα των δύο αστυνομικών για 15 ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.

Ψάχνουν ακόμα τον δραπέτη

Τη φωτογραφία και στοιχεία άντρα ηλικίας 32 ετών, που καταζητείται σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόδρασης από νόμιμη κράτηση, επίθεσης εναντίον αστυνομικού, και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Δείτε εδώ τη φωτογραφία του: Αυτός είναι ο κρατούμενος που απέδρασε στη Λευκωσία - Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE