Με… λουκανικόπιτες και σάντουιτς την βγάζουν οι τουρίστες στην Αγία Νάπα

Με… λουκανικόπιτες και σάντουιτς την βγάζουν οι τουρίστες στην Αγία Νάπα

Με… λουκανικόπιτες και σάντουιτς την βγάζουν οι τουρίστες στην Αγία Νάπα σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου καταστηματαρχών της περιοχής Αντώνη Χρίστου.

Αυτό το συμπέρασμα διόλου αυθαίρετο είναι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον «Φιλελεύθερο». Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε τρεις βασικές παραμέτρους:

•    Χαμηλό σε κόστος πακέτο που πρόσφεραν οι ξενοδόχοι στους τουριστικούς πράκτορες είχε ως αποτέλεσμα την προσέλκυση Ρώσων τουριστών χαμηλού προϋπολογισμού.

•    Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καταστήματα και εστιατόρια καταγράφουν μείωση 20%, ενώ σε άλλες περιπτώσεις το ποσοστό είναι μεγαλύτερο.

•    Την ίδια στιγμή από το φαινόμενο δεν επηρεάζονται φούρνοι και τα περίπτερα. «Οι φετινοί τουρίστες σε μεγάλους αριθμούς βολεύονται με ένα σκακ ή ένα σάντουιτς και ένα ποτό στο χέρι, τα οποία καταναλώνουν περπατώντας στο δρόμο ή καθημένοι στα παγκάκια του Δήμου» είπε ο κ. Χρίστου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σχέδιο δράσης μέχρι το 2030 - Νέα εποχή στις σχέσεις Κύπρου–ΗΑΕ

ΠτΔ: Σχέδιο δράσης μέχρι το 2030 - Νέα εποχή στις σχέσεις Κύπρου–ΗΑΕ

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η συνάντησή του με τον Πρόεδρο των ΗΑΕ Σεϊχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναχίαν, σε μια κρίσιμη περίοδο για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής.