Διπλοκάμπινο προσέκρουσε σε σταματημένο όχημα στον αυτοκινητόδρομο - Στο νοσοκομείο 5 πρόσωπα

Διπλοκάμπινο προσέκρουσε σε σταματημένο όχημα στον αυτοκινητόδρομο - Στο νοσοκομείο 5 πρόσωπα

Τροχαίο ατύχημα με πέντε τραυματίες προκλήθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, το βράδυ της Τρίτης (02/08).

Σύμφωνα με την Αστυνομία,το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 20:30, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα με τέσσερις επιβαίνοντες ακινητοποιήθηκε στη δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου και διπλοκάμπινο όχημα προσέκρουσε πάνω του.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν και τα πέντε πρόσωπα και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με την κατάσταση της υγείας τους, να είναι εκτός κινδύνου.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις για το τροχαίο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE