Μπαράζ εκρήξεων σε ρωσική αεροπορική βάση στην Κριμαία - Βίντεο

Μπαράζ εκρήξεων σε ρωσική αεροπορική βάση στην Κριμαία - Βίντεο

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο Reuters ότι άκουσαν σήμερα αρκετές ισχυρές εκρήξεις και είδαν μαύρο καπνό να υψώνεται από την κατεύθυνση μιας ρωσικής αεροπορικής βάσης στη Νοβοφεντόριβκα στη δυτική Κριμαία.

Βίντεο που κοινοποιήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν επίσης καπνό να υψώνεται στην περιοχή.

 

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ακούστηκαν τουλάχιστον 12 εκρήξεις, γύρω στις 15:30 (τοπική ώρα) σήμερα το απόγευμα.

 

Πληροφορίες του Ria Novosti, θέλουν τον διοικητή της περιφέρειας, Σεργκέι Ακσένοφ να έχει εγκαταλείψει την περιοχή.

Η προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου της Κριμαίας στη Ρωσική Ομοσπονδία έγινε το 2014.

Πού αποδίδει την έκρηξη το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, οι εκρήξεις οφείλονται στην ανάφλεξη πυρομαχικών, τα οποία βρίσκονταν σε χώρο αποθήκευσης της βάσης.

Κανείς δεν τραυματίστηκε από την έκρηξη και ο αεροπορικός εξοπλισμός του αεροδρομίου δεν υπέστη ζημιές, πρόσθεσε το υπουργείο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE