Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα κοντά στο χωριό Ψαθί.
Για κατάσβεση της επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις τόσο από το τμήμα Δασών όσο και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής, από την φωτιά απειλούνται κατοικίες.
πλησίον κατοικιών εξελίσσεται σε ρυάκι και κατοικίες που απειλούνται προστατεύονται επί του παρόντος από τις δυνάμεις πυρόσβεσης. Η περιοχή της πυρκαγιάς ονομάζεται ¨ πλευρά της αετοφωλιάς ¨ Η ¨Αετοφωλιά ¨ Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση ανάλογα με την εξέλιξη. pic.twitter.com/o1GkYqAYed
— Andreas Kettis (@akettis) August 23, 2022

Πηγή φωτογραφίας: kitasweather
(19:35) Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, οι επίγειες δυνάμεις συνεχίζουν με εγκαταστάσεις της κατασβέσεις μικρών εστιών σε δύσβατα σημεία. Κατέκαυσε συνολική έκταση 2 περίπου εκταρίων από ξηρά χόρτα άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




