ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κι άλλα έργα σε δρόμους - Κλειστές λωρίδες σε Λεμεσό και Αραδίππου - Πώς να αποφύγεται την κίνηση

Κι άλλα έργα σε δρόμους - Κλειστές λωρίδες σε Λεμεσό και Αραδίππου - Πώς να αποφύγεται την κίνηση

Εργασίες σε Αραδίππου και Λεμεσό ανακοίνωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων με τις ανάλογες διευθετήσεις της τροχαίας κίνησης.

1. Εκτέλεση οδικών εργασιών στην Αραδίππου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 2/9/2022 και τη Δευτέρα 5/9/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 - 15:00, θα εκτελούνται εργασίες τοπικών επιδιορθώσεων του ασφαλτικού οδοστρώματος στο τμήμα της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, από τον κυκλικό κόμβο παρά το γήπεδο της Νέας Σαλαμίνας προς τον κυκλικό κόμβο της Λεωφόρου Αυστραλίας στην Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στους παρόδιους δρόμους με τη χρήση κατάλληλης σήμανσης.

2. Εργασίες συντήρησης οδικής σήμανσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, ανακοινώνει ότι την Κυριακή 28/8/2022, μεταξύ των ωρών 6:00 π.μ - 14:00 μ..μ, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού (A1), με κατεύθυνση τη Λεμεσό παρά τον ανισόπεδο κόμβο Παρεκκλησιάς, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδικής σήμανσης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Λεμεσό, μήκους 1χλμ. περίπου, θα είναι κλειστή και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα. Επίσης η έξοδος από τη Λευκωσία προς την Παρεκκλησιά και τον παραλιακό δρόμο, όπως και η είσοδος από τον παραλιακό δρόμο προς την Λεμεσό θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του ανισόπεδου κόμβου Αγίου Τύχωνα.

3. Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 30/8/2022 - 3/9/2022, εκτός Κυριακής, μεταξύ των ωρών 7:00 π.μ. - 17:00 μ.μ., σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας (Β1), μεταξύ Μοναγρουλίου και Παρεκκλησιάς, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας ενώ θα γίνεται διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα “STOP & GO”.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top