ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επιχείρηση της Αστυνομίας σε κτηνοτροφικά υποστατικά – Συνελήφθησαν δυο πρόσωπα

Επιχείρηση της Αστυνομίας σε κτηνοτροφικά υποστατικά – Συνελήφθησαν δυο πρόσωπα

Συντονισμένη επιχείρηση διεξήγαγε χθες η Αστυνομία για εντοπισμό παράνομων γεωργικών προϊόντων, ζώων και βιοκτόνων. Κατά την έρευνα της Αστυνομίας συνελήφθησαν δύο πρόσωπα.

Σε επιχείρηση που διεξήγαγε χθες (09/07) η αστυνομία από τις επτάμισι το πρωί ως τις τρεις το απόγευμα έγινε από μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας σε συνεργασία με μέλη Τμημάτων, Υπηρεσιών και Αστυνομικών Σταθμών, καθώς και των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, του Τμήματος Γεωργίας και του Τελωνείου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέχθηκε αριθμός υποστατικών και σε κτηνοτροφικό υποστατικό ιδιοκτησία 36χρονου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τρία βιβλία θανάτου ζώων, αριθμός ενωτιών, ένα σφάγιο χωρίς σήμανση και δέκα φιάλες βιοκτόνου, τα οποία παραλήφθηκαν για εξετάσεις. Επίσης, εντοπίστηκε και συνελήφθη υπάλληλος του υποστατικού για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια ελέγχου που ακολούθησε στην οικία του 36χρονου στη Λευκωσία, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό, ύψους €13,400, ένα συναρμολογημένο κυνηγετικό όπλο και 15 πλήρη φυσίγγια.

Επίσης, στο πλαίσιο της επιχείρησης, ανακόπηκαν και ερευνήθηκαν δύο οχήματα. Όπως διαπιστώθηκε, το πρώτο όχημα μετέφερε σιτάρι, βάρους 2,500 κιλών περίπου, το οποίο φαίνεται να εισήχθη παράνομα στις ελεύθερες περιοχές και επιβλήθηκε πρόστιμο στον οδηγό ύψους €1,100.

Παράλληλα, οι οδηγοί των δύο οχημάτων κατηγορήθηκαν γραπτώς για οδήγηση μηχανοκινήτου οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας έναντι τρίτου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top